photographer 2012

Звіт за 2012 рік.
Хоч із запізненням, але все ж хочу підсумувати 2012 рік, це в подальшому служить хорошим мотиватором у наступних починаннях.
Перш за все хочу подякувати усім Вам за Вашу підтримку та теплі слова, без яких не було б віри у свої сили та дії. Велике спасибі Вам!!!
2012 рік був для мене дуже насиченим. У цьому році я нарешті (довго відкладаючи)) ) розпочала весільну лінію прикрас. Також у цьому році було представлено три колекції прикрас та декілька великих, весільних комплектів, а також ми з Тетянкою відзняли коротеньке відео з процесом виготовлення весільної колекції.
Скрапбукінг мене далі не відпускає)), хоча ніколи не думала, що буду ним займатися, але постійні Ваші замовлення, розвивають та стимулюють у цій сфері.
У 2012 я прийняла участь у двох виставках, не скажу, що це моє, але було весело та корисно.
Ще важливий момент) був запущений повноцінний персональний сайт. Довго робився, обдумувався, обирався, програмувався, а от зараз ну ніяк до нього руки не доходять, не встигаю обновлювати, але даю слово що якось себе організую і в подальшому знайду сили та час для цієї не легкої, але важливої справи)
З планів у звіті 2011 року практично все виконано, а що не виконано толише  з причини змін планів у цілому про, що згодом.
Обіцяю, мої любі, цього року щедро Вас дивувати та тішити, надихати. Плани маю грандіозні:)......... так і хочеться все розповісти, але який то вже буде сюрприз? )
Через зміни у свідомості та світосприйнятті, що у мене відбулися, мені хочеться кольору. Кольору у всьому: у оточуючих предметах, одязі, своїх прикрасах, у корпоративному стилі.......

Зі всіх кольорів для мене самий яскравий та рідний - ліловий. Він мене надихаєю. Його я бачу кожного світанку, це час коли я зазвичай лягаю спати ))) ,він викликає у мене стан спокою, відчуття очікування якогось дива, пробудження. У цьому кольорі є щось містичне,в окремих відтінках він є досить пристрасним. Також для мене моїм кольором залишається білий - символ чистоти, що передає чистоту моїх намірів. Тепер ансамбль цих кольорів буде корпоративним. Вже змінена упаковка для прикрас та зроблені інші зміни, але це все згодом, а поки частинка 2012 року у картинках.


Дякую усім людям , що працювали зі мною  у 2012 році. Це перш за все мої дівчата , Ліза та Вікторія, дякую їм за те, що допомагають мені та підтримують, а також терплять мене інколи вредну )). Також окрема подяка фотографу Тані Посмішці за теплі фото та такий чуттєвий підхід до наших фотосесій. Дякую усім дівчаткам-моделям за співпрацю, було приємно познайомитися та провести з Вами час. Дякую усім, усім!!!!!

2 коментарі:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...